onsdag den 22. juli 2015

MYREDRØMME (myrens liv 3)

Jeg drømte engang at moderen lagde et æg som var helt tomt, og da det udklækkedes, begyndte tomrummet at æde hele verden.

Jeg drømte engang at der voksede en penis ud på mig. Så slap jeg stenen og gav mig til at masturbere med mine kindbakker. Eller var det tentaklerne? Men da jeg havde ejakuleret, opdagede jeg at det bare var en grannål som havde sat sig fast i skjoldet.

Jeg drømte engang at jeg fandt et skår fra et smadret spejl. Det var meget forvirrende. Én ting er at jeg ved hvad jeg er, men nu skulle jeg åbenbart også vide hvem jeg er. Det er meget stressende for en myre. Jeg kunne ikke finde på et navn.

Jeg drømte engang at en eller anden doven, skør stodder som ikke havde noget bedre at foretage sig, sad og skrev digte om mig. Jeg gik hen og pissede på hans fødder, men han bemærkede det end ikke. Han sad og drak noget af et glas. En gullig, grumset væske som lignede pis. Han sad oven i købet og ævlede løs om et eller andet mens han skrev. I det mindste kunne han da have koncentreret sig lidt. Det er ikke ligefrem den slags som hjælper på min paranoia.

2 kommentarer:

Aramlium sagde ...

Acceptabelt! Posetivt fremragende! Sikke dybter, sikke et perspektiv, sikke en gældende forvirring

Aramlium sagde ...

Acceptabelt! Posetivt fremragende! Sikke dybter, sikke et perspektiv, sikke en gældende forvirring