tirsdag den 9. april 2024

TORSDAG d. 2. Maj, 2024, kl. 20, fri entré

THE FLATIRON, Birkegade 10, Nørrebro

Tre medlemmer af digterkollektivet ØVERSTE KIRURGISKE går amok: JENS BLENDSTRUP
THOMAS KROGSBØL
STERNBERG

Forfatterweb skriver om Jens Blendstrup: "Jens Blendstrups værk er muntert. Tag blot værktitler som Bombaygryde, Laterna vagina eller Luskefisefortællinger. Vi kan have svært ved at tillægge spas litterær værdi eller passe fjolleri ind i de givne kasser, vi almindeligvis sorterer det litterære sprog i. Men i Jens Blendstrups forfatterskab er humor en funklende skat, der lyser ud på livet, døden og kærligheden."

Thomas Krogsbøl har udgivet bøgerne Fra væk til væk og DUB! KLONK!!. Dertil kommer Umådehold og Areola, samt Jeg er fluen. Krogsbøl blev i 2011 tildelt det treårige stipendium fra Statens Kunstfond. Forlaget Kronstork beskriver det så godt: "Der ligger en grundig poetik under Thomas Krogsbøls forfatterskab, der gør ham til en væsentlig egensindig figur i dansk litteratur. Hans stil kan virke let, men så er det fordi man ikke læser ordentligt efter ."

Sternberg (f. 1973) debuterede i 2004 med GuGu Skaterdigte - Hovedværken og har senest udgivet digtsamlingen Simple dage (2020). Derudover har han bl.a. udgivet tidspentalogien, som består af Stenalderdigte, Depressionsdigte, Guldalderdigte, Tidsrejse-digte og De sidste dage-digte (***** i Politiken) Han er medlem af Øverste Kirurgiske og har været med i adskillige kunstneriske konstellationer, bl.a. digterbandet T/S STERNDOLPH.

Arrangementet er støttet af STATENS KUNSTFOND.
Og tak til CRUNCHY FROG for så velvilligt at stille en bar til rådighed!

Ingen kommentarer: