fredag den 6. maj 2011

JAAAAAAAAAAAAAA!!!! 2

Jeg kan simpelthen ikke dy mig for at bringe dette:

"Thomas Krogsbøl er et løsgående digtertalent. I mange år har han været fast kultdigter i digterkollektivet Øverste Kirurgiskes garageoplæsninger. I sine fire digtsamlinger viser han et uforudsigeligt, til tider anarkistisk og klart talentfuldt forfatterskab.
Thomas Krogsbøl skriver, som i den seneste samling "Areola" nogle gange i åndeløst smukke billeder, andre gange i surrealistiske absurde indfald. Eller som i den originale "Umådehold" der bl.a. består af dagbogsnotater fra det fiktive, triste Dusjenberk, mørkt og dystert, men også grotesk morsomt. Han veksler gerne mellem det romantiske og det avantgardistiske i en og samme samling. Fælles for hans digte er en vilje og en gavmildhed, et nærvær af leg og levet liv og et fravær af ironi og tænkte arrangementer. Det er ganske enkelt charmerende, stærkt og helt sit eget."

Det er Kunstfondens begrundelse for at tildele mig det treårige stipendium ... Fuck, hvor er jeg glad! Tak, tak og atter tak ... Og nu må jeg godt sige det! ... Jeg kvajede mig i onsdags med mit glædesudbrud her på bloggen, da fonden helst vil have man tier stille indtil de selv har offentliggjort årets tildelinger. Det er sådan set i orden med mig at vente et par dage, de har jo nogle erfaringer med pressen derinde, det var bare at jeg i min store befippelse simpelthen ikke opfattede alle enkelthederne i brevet selvom jeg læste det flere gange, alt stod som i en tåge, og så kom jeg til at være lidt for hurtig på aftrækkeren ... Og det selvom jeg endda ventede en hel dag med at sige noget ... Suk, også vi rige har vores bekymringer og sorger ... Men altså, JAAAAAAA!!!!

2 kommentarer:

Dennis sagde ...

tillykke.

kodeord:dightnex

Thomas Krogsbøl sagde ...

Tak ... dightnex? ... hmm ... garagedigtere? ... skrattejammerskrifter? ... hillbillyfragmenter?